Kalmarsundsregionen

sök

Om oss

I Kalmarsundsregionen växer människor och företag. Vi hjälper dig att hitta ett bra liv, ett bra jobb och låter dig vara en del av en plats som vill framåt. Det som är viktigt för dig är viktigt för oss.

Kalmar, Mönsterås, Nybro, Oskarshamn och Torsås. Var för sig är de fem små pärlor i regionen och tillsammans ger de dig förutsättningarna för ett liv med guldkant.

Kalmar – den hetaste sommarstaden i Sverige med storslagen historia och ett kaxigt, modernt universitet. Du som gillar löpning, simning, cykling eller triathlon kommer älska alla idrottsarrangemang.

Mönsterås – en kommun som ständigt är i topp när det gäller företagsklimat och med kustnära skatter som Oknö och Pataholm.

Nybro – en levande kommun med stort utbud och närhet till det mesta, trevliga tätorter, naturskön landsbygd och den trolska Glasrikeskogen.

Oskarshamn – en modern industristad med världsunika forskningsmiljöer, här finns det både nya stadsdelar vid havet och en naturskön skärgård att utforska.

Och så Torsås, som  sjuder av entreprenörskap och är perfekt placerad längs kusten, endast en halvtimmes resa från Kalmar och Karlskrona.

Gemensamt för Kalmarsundsregionen är den kustnära miljön med prisvärda boenden och vackra miljöer och en stark och bred arbetsmarknad som gör regionen spännande för din karriär. Men det viktigaste av allt, här får du tid över till att leva.

Det är helt klart en vardagslyx att få leva och jobba i vår region.

Välkommen du med!

Kalmarsundsregionen använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Jag godkänner!